Jedna od najzelenijih zemalja Evrope, predivna Republika Irska, osim prirodnih ljepota ima dugu i bogatu istoriju.

KM1770 /po osobi
6 dana

Istanbul, Carigrad ili Konstantinopolj. Grad sa tri imena, na dva kontinenta. Most između istoka i zapada. Istorijskog i modernog. Grad kontrasta, eklektike.

KM589 /po osobi
4 dana

Amsterdam je jedna od najatraktivnijih evropskih destinacija. Smješten je na ušću rijeke Amstel. Karakterističan je po svojim raznobojnim zgradama i kanalima.

KM829 /po osobi
4 dana

Madrid je glavni i najveći grad Španije. Jedina je evropska prestonica koja ne leži na nekoj rijeci. To ne umanjuje njegovu ljepotu.

KM843 /po osobi
4 dana

Moskva je glavni i najmnogoljudniji grad Rusije. Stara je oko 800 godina. Prvobitno jezgro grada je sagrađeno od drveta a danas je to moderna metropola. Moskva pruža sve i najzahtjevnijim turistima: od istorijskih spomenika, prelijepih parkova i dvoraca, muzeja, do modernih tržnih centara sa najpoznatijim...

KM870 /po osobi
4 dana

Moskva je glavni i najnaseljeniji grad Rusije. To je jedan od glavnih ekonomskih, kulturnih, finansijskih i obrazovnih centara u svijetu. Smještena je na obalama rijeke Moskve. Grad je bogate istorije koji je decenijama bio uspavan za vrijeme komunističke sovjetske diktature. Danas užurbano hvata korak za...

KM1555 /po osobi
7 dana