Ljubljana i Bled

Ljubljana i Bled

KM59 po osobi

Ljubljana je mali grad, ali može mnogo da ponudi. Obiđite je u pratnji stručnog vodiča i poslušajte priču o ovom gradu sa monumentalnim baroknim zdanjima arhitekte Jože Plečnika. 2016. Ljubljana je proglašena za Zelenu prestonicu Evrope. Uživajte u kafi pored rijeke Ljubljanice i posjetite najpoznatije…

Ljubljana je mali grad, ali može mnogo da ponudi. Obiđite je u pratnji stručnog vodiča i poslušajte priču o ovom gradu sa monumentalnim baroknim zdanjima arhitekte Jože Plečnika.

2016. Ljubljana je proglašena za Zelenu prestonicu Evrope. Uživajte u kafi pored rijeke Ljubljanice i posjetite najpoznatije slovenačko jezero, prelijepi Bled.

Termin: 10.10.

 

Cijena aranžmana obuhvata:

• Prevoz turističkim autobusom / mjesta se određuju prema prijavi
• obilazak prema programu: Ljubljana
• odlazak do Bleda
• usluge vodiča i pratioca grupe
• troškove organizacije aranžmana

Cijena aranžmana ne obuhvata:

• Putničko zdravstveno osiguranje
• Individualne troškove

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA
* Agencija zadržava pravo korekcije cijena u slučaju promjena na deviznom tržištu
* Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda pojedinih sadržaja u programu usljed objektivnih okolnosti
* Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 10 dana prije polaska.
* Putnik je dužan da se sam stara o važnosti svojih putnih isprava, i u sumnji izvrši odgovarajuću provjeru kod nadležnih vlasti. Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 mjeseca od dana završetka putovanja.

 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ZEPTER PASSPORT

 • Uključeno
  Autobuski prevoz
  Vodič
 • Nije uključeno
  Avio prevoz
  Doručak
  Fakultativni izleti
  Putno zdravstveno osiguranje
  Smještaj
  Sopstveni prevoz
1
DAN
BANJA LUKA – LJUBLJANA 20.06.2020. Sastanak u 01:30h, polazak u 02:00h sa Stare autobuske stanice i vožnja kroz Hrvatsku sa usputnim pauzama. Po dolasku u Ljubljanu razgledanje grada sa lokalnim turističkim vodičem svih značajnijih znamenitosti gradskog središta. Ljubljanu kao i njenu okolicu odlikuju tradicionalna gostoljubivost. Obilazimo Stari grad, zgradu Gradske vijećnice, Katedrala Sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, trostruki most… Nakon razgledanja slobodno vrijeme u gradu za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima polazak za Bled. Šetnja pored jezera i uživanje u prirodi najljepšeg i najpoznatijeg mjesta u Sloveniji. Povratak u Banjaluku u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u Banjaluku u noćnim časovima. Kraj programa.