Mostar – Trebinje – Ostrog

Mostar – Trebinje – Ostrog

KM175 po osobi

Bus tura u najljepše južne gradove BIH, Trebinje i Mostar uz posjetu Ostrogu. Najtopliji i jedan od najljepših gradova Srpske. Turistička destinacija broj 1 naše zemlje. Trebinje – grad platana, sunca, vina… U sklopu ove ture obilazimo i Mostar, još jedan turistički centar Bosne i…

Bus tura u najljepše južne gradove BIH, Trebinje i Mostar uz posjetu Ostrogu.

Najtopliji i jedan od najljepših gradova Srpske. Turistička destinacija broj 1 naše zemlje. Trebinje – grad platana, sunca, vina…

U sklopu ove ture obilazimo i Mostar, još jedan turistički centar Bosne i Hercegovine.

Fakultativno obilazimo Ostrog: manastir Srpske pravoslavne crkve smješten u litici, visoko na planini Ostroška greda u Crnoj Gori. Jedan je od najvećih svetinja Srpske pravoslavne crkve koji broji na hiljade hodočasnika svake godine.

 

Termin putovanja: 05 – 07.03.

 

CIJENA ARANŽMANA: 175,00 KM

 

Cijena uključuje:

– prevoz visokoturističkim autobusom

– dva noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u centru Trebinja

– boravišnu taksu

– pratioca grupe

– svečanu večeru

– obilazak manastira Tvrdoš, hercegovačke Gračanice, obilazak Trebinja i Mostara

 

Cijena ne uključuje:

– odlazak na Ostrog (doplata 20,00 KM po putniku)

– fakultativna posjeta pećini Vjetrenici 20,00 KM

– individualne troškove

PAKET MANASTIR OSTROG + PEĆINA VJETRENICA = 35,00KM 

 

 

 • Uključeno
  Autobuski prevoz
  Doručak
  Smještaj
  Vodič
 • Nije uključeno
  Avio prevoz
  Fakultativni izleti
  Putno zdravstveno osiguranje
  Sopstveni prevoz
1
DAN
05.03.2021 – Polazak iz Banjaluke u ranim jutarnjim časovima sa Stare autobuske stanice. Nastavak vožnje sa usputnim pauzama i posjeta manastiru Tvrdoš. Nakon obilaska manastira Tvrdoš, nastavak putovanja prema Trebinju i posjeta hercegovačkoj Gračanici. Nakon posjete Gračanici smještanje u hotel. Kraći odmor. Poslije podne obilazak grada. Noćenje.
2
DAN
06.03.2021 - Doručak. Fakultativni odlazak do manastira Ostrog. Cijena fakultativnog izleta je 20,00 KM. Putnici koji ne žele na izlet ostaju u Trebinju i imaju slobodno vrijeme. Po povratku sa Ostroga smještaj u hotel i kraći odmor. Svečana večera. Noćenje.
3
DAN
07.03.2021 - Doručak. Napuštanje hotela i nastavak putovanja prema Banjaluci. Za one koji žele, organizujemo fakultativni odlazak do najveće pećine u Bosni i Hercegovini -Vjetrenice i manastira Zavala. Cijena izleta je 20,00KM i obuhvata prevoz autobusom, ulaznicu za pećinu i vodiča. Nakon obilaska pećine, nastavak putovanja prema Mostaru. Po dolasku u Mostar kratko razgledanje grada i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti (cca 2h). Dolazak u Banjaluku u večernjim časovima.