Segedin i Sombor

Segedin i Sombor

KM55 po osobi

Segedin se nalazi u središtu Panonske nizije i najsunčaniji je grad u Mađarskoj. Danas je ovaj grad poznat po šopingu, ali on nudi mnogo više od šopinga. Neke od atrakcija grada su: Trg Sečenji, Gradska kuća, Katedrala (nekadašnja crkva Svetog Dimitrija), trg Arad, bašta Štefanija……

Segedin se nalazi u središtu Panonske nizije i najsunčaniji je grad u Mađarskoj. Danas je ovaj grad poznat po šopingu, ali on nudi mnogo više od šopinga. Neke od atrakcija grada su: Trg Sečenji, Gradska kuća, Katedrala (nekadašnja crkva Svetog Dimitrija), trg Arad, bašta Štefanija…

„Sombor je danas moderan grad koji je očuvao patinu i šarm prošlosti, zelena oaza bođoša na njegovim sokacima i vencima zadržala je nasleđeni hladoviti perivoj kojim i danas pitomo promiče fijaker, čuvajući legendu o Somboru, Ravangradu i Zelengradu, kao i mitskom staništu čija je lepota pesmom ispričana, kao preporuka, ponajviše kao dobrodošlica:

„U tom Somboru svega na volju;
Ko kroz njega jednom prođe,
Taj će opet da nam dođe,
Zavoleće ga.“

preuzeto sa www.visitsombor.org

Termin: 10.10.

Cijena aranžmana obuhvata:

• Prevoz turističkim autobusom / mjesta se određuju prema prijavi
• obilazak prema programu: Segedin
• usluge vodiča i pratioca grupe
• troškove organizacije aranžmana

Cijena aranžmana ne obuhvata:

• Putničko zdravstveno osiguranje
• Individualne troškove

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA
* Agencija zadržava pravo korekcije cijena u slučaju promjena na deviznom tržištu
* Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda pojedinih sadržaja u programu usljed objektivnih okolnosti
* Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 10 dana prije polaska.
* Putnik je dužan da se sam stara o važnosti svojih putnih isprava, i u sumnji izvrši odgovarajuću provjeru kod nadležnih vlasti. Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 mjeseca od dana završetka putovanja.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ZEPTER PASSPORT

 • Destinacija
 • Uključeno
  Autobuski prevoz
  Vodič
 • Nije uključeno
  Avio prevoz
  Doručak
  Fakultativni izleti
  Putno zdravstveno osiguranje
  Smještaj
  Sopstveni prevoz
1
DAN
BANJA LUKA – SEGEDIN 20.06.2020. Sastanak u 01:30h, polazak u 02:00h sa Stare autobuske stanice i vožnja kroz Hrvatsku I Srbiju sa usputnim pauzama. Po dolasku u Segedin slijedi razgledanje grada sa lokalnim turističkim vodičem svih značajnih znamenitosti gradskog središta. Obilazimo Sečenji glavni trg, Zavetnu crkvu, Srpsku pravoslavnu crkvu Svetog Nikole, gradsko pozorište, Klauzal trg, Segedinsku sinagogu, Vodotoranj... Nakon razgledanja slobodno vrijeme u gradu za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja ka Banjaluci sa usputnim zadržavanjem u Somboru uz kratku pauzu za osvježenje I razgledanje. Dolazak u Banja Luku u noćnim časovima. Kraj programa.