Od prvog dana rada Zepter Passport posjeduje šalter za prodaju avio karata gdje najefikasnije i najbrže možete dobiti informacije o mogućnostima korišćenja avioprevoza i kupiti avio kartu. Naša visoka profesionalnost ogleda se kroz ponudu letova na svim svjetskim avio kompanijama, za sve destinacije, a po najpovoljnijim cijenama.
Zepter Passport je prva banjalučka članica svjetske avio asocijacije, IATA . Ponosni smo nosilac licence i time akreditovani za izdavanje avio karata.
Za putnike i korisnike usluga Zepter Passport agencije to znači mogućnost putovanja do bilo kog mjesta u svijetu sa jednom jedinstvenom avio kartom izdatom u Banjoj Luci i sa maksimalnom sigurnošću tokom cijelog putovanja.
Posjedujemo međunarodni kompjuterski rezervacioni sistem AMADEUS, koji nam u svakom trenutku daje informacije o redu letenja svih avio kompanija na destinacijama širom svijeta i omogućava da izvršimo rezervacije i najkomplikovanije kombinacije letova za bilo koji grad u svijetu. Naši agenti za prodaju avio karata su specijalizovani i sa licencom.
Polazni aerodromi: Banja Luka, Zagreb, Sarajevo, Budimpešta, Beograd, Ljubljana, Beč, odnosno grad po želji putnika, te konekcije unutar Evrope, Amerike, Azije, Afrike, Australije, Novog Zelanda. Izdajemo karte svih redovnih i low cost avio prevoznika.
Mogućnost rezervacije avio karte telefonom, mailom ili lično. Plaćanje gotovinom u agenciji, odnosno preko računa kod birane banke ili karticom ukoliko se nalazite van naše države.Pratite promotivne akcije putem sajta i društvenih mreža zepterpassport.