Od samog osnivanja, agencija Zepter Passport se usko specijalizovala u pružanju usluga organizacije kongresa i različitih stručnih skupova, a naročito u realizaciji onih po najvišim organizacionim standardima. Trebate smještaj i lokaciju za veliki broj učesnika? Avio karte i transfere? IT rješenje i AV opremu, prevodioce ili usluge catering-a? Na pravom ste mjestu!

     Već preko 20 godina pomažemo u organizaciji i realizaciji skupova sa ciljem prezentovanja novih saznanja u raznim područjima medicine, farmacije, turizma, tehnologije i dr. Naš profesionalni tim sa dugogodišnjim i međunarodnim iskustvom garantuje kvalitetnu i kompetentnu uslugu, što dokazuju brojne reference iz regiona i svijeta.

     Sarađujući sa nama ćete dobiti brz odgovor na upit, kreativnu ponudu s detaljnim itinererima, profesionalnu, pouzdanu i personalizovanu uslugu, nadzor i koordinaciju programa na terenu… i još mnogo više.

Planirate održavanje kongresa i zainteresovani ste za naše usluge? Pošaljite nam upit, naš tim će se javiti u najkraćem roku!